Nea' Dregan
Palinca de Caise
Pălinca de caise este produsă în cazane tradiționale după un procedeu care respectă metoda tradițională,
obținută prin fermentarea marcurilor de caise și dublă distilare, lucru care îi dă o aromă aparte. Culoarea deosebită este realizată prin învechire, fără adaos de ingrediente. Gustul ei delicat și aroma specifică te trimite cu gândul la tot ce este frumos.
500 ml
700 ml
Cămara Zânelor
Pălincă de Piersici
Cămara Zânelor
Pălincă de Cireșe
700 ml
700 ml
Zimmermann's
Palinca de Gutui
Palinca de Mere
Traditional Oseneasca
O pălincă tradițională oșenească 100% naturală, obținută printr-un proces de fermentare a merelor și dublă distilare, cu un gust ușor dulceag și o savoare nobilă datorată butoiului este o licoare ce va cuceri toate simțurile.
750 ml
700 ml
Palinca de Pere
Traditional Oseneasca
La fel cum ne mândrim cu bucatele noastre tradiţionale, în acelaşi fel şi băuturile tradiţionale româneşti sunt remarcabile şi demne de laudă. Această pălincă tradițională oșenească 100% naturală este obținută printr-un proces de fermentare a perelor și dublă distilare. Licorile de la Distileriile Dregan asigură calitatea produselor printr-o selecție atentă a calității fructelor.
– 250ml –
– 50ml –
Palinca de Prune
Traditional Oseneasca
Străduinţa spre perfecţiune, savoarea şi parfumul, calitatea fructelor de primă mână, modalitățile tradiționale de procesare, fac posibilă obţinerea produselor care se caracterizează prin vitalitate, gust fructat inconfundabil, intensitate şi eleganţă. Această pălincă tradițională oșenească, 100% naturală este obținută printr-un proces de fermentare a prunelor și dublă distilare.
– 250ml –
– 200ml –
– 50ml –
700 ml
250 ml
Palinca de Cirese
Traditional Oseneasca
Secretele prin care se obțin cele mai bune licori tradiționale românești s-au transmis de-a lungul timpului, din generație în generație, prin viu grai și prin practica ce constă într-un proces de fermentare a cireșelor și dublă distilare. Elementele tradiționale ale unui popor asigură o mai bună înțelegere a culturii respective, băuturile tradiționale ale fiecărui popor reprezintă căi de acces către adevărata cultură a sa.
– 50ml –
Cămara Zânelor
Vișinată
500 ml
500 ml
Cămara Zânelor
Afinată
Țuică de prune
500ml
Țuica adevărată este realizată printr-un proces de fermentare a prunelor și dublă distilare readusă cu apă pură de izvor până la concentrația alcoolică de 32% VOL. Băutura a fost atestată documentar în premieră la începutul secolului al XVI-lea.
500 ml
250 ml
Țuică de prune
250ml
Întâi de toate, este un cuvânt 100% românesc pe care l-am împrumutat și altora (sârbilor, croaților, sașilor). Această țuică de prune este realizată printr-un proces de fermentare a prunelor și dublă distilare readusă cu apă pură de izvor până la concentrația alcoolică de 32% VOL.